fbicon
×

Отопление на дърва и ток

Категорията "Отопление" предлага разнообразни решения за отопление на вашия дом или градина, включващи различни видове уреди, аксесоари и консумативи. Ето и какво можете да откриете във всяка секция:

Отопление на електричество

Конвектори: Електрически уреди, които генерират топлина чрез конвекция, подходящи за бързо и ефективно отопление на помещения.

Радиатори: Електрически радиатори, които предоставят равномерно и уютно отопление във вашата дом или офис.

Вентилаторни печки: Печки, които използват вентилатор за разпространение на топлината, осигурявайки бързо отопление на помещения.

Лири и печки за баня: Специализирани уреди за отопление на банята или други влажни помещения, които се отличават с висока ефективност и безопасност.

Отопление на гориво

Камини и печки на дърва: Традиционни и естетични решения за отопление, използващи дърва като гориво, които добавят уют и шарм във вашия дом.

Пелетни камини: Модерни уреди, използващи пелети като екологично и икономично гориво за отопление на помещения.

Градински и преносими огнища: Отоплителни устройства, подходящи за външно ползване, които създават уютна атмосфера в градината или на терасата.

Аксесоари и консумативи

Кюнци: Декоративни аксесоари за камината, които добавят стил и индивидуалност.

Поставки за дърва: Практични решения за съхранение на дърва до камината или печката.

Навеси за дърва: Защитни покривки или навеси, които предпазват дървата от влага и дъжд.

Аксесоари за печки и камини: Различни аксесоари като щипки за дърва, четки за почистване и други, които правят употребата и поддръжката на камината по-удобни и безопасни.