fbicon
×

Други ръчни инструменти

Други ръчни инструменти

Длето за дърво комплект 3 броя (12 мм, 18 мм, 24 мм) 65Mn - Topmaster

20,03 лв. 26,70 лв.
Оставащо време
Показване на 1-40 of 338 продукта

Нашата категория за ръчни инструменти обхваща широк спектър от неща, които се използват от хора за различни видове работи, ремонти, изграждане и поддръжка на обекти. Тези инструменти обикновено се изработват от метал, пластмаса или дърво и могат да бъдат разделени на няколко основни категории в зависимост от техните функции и приложения. Ето някои от основните видове ръчни инструменти:


•    Ключове и гаечни ключове: Включват широка гама от инструменти за затягане или разхлабване на гайки и болтове. Те могат да бъдат регулируеми или фиксирани, имат различни размери и форми за съответствие с различните видове винтове и гайки.
•    Чукове и секачи: Включват различни видове чукове като плоскоглави, гумирани и други специализирани видове за различни работи.
•    Моливи и маркери: Използват се за маркиране и измерване върху материалите преди рязане, или други операции.
•    Ножове и ножици: Включват различни видове ножове за рязане на различни материали, като например хартия, текстил, кабели и други.
•    Пили и ножовки: Пилите и ножовките са ръчни инструменти, използвани за рязане и обработка на различни материали като дърво, метал, пластмаса и други. Пилите разполагат с финни зъби или режещи ръбове, които преминават през материала чрез триене, докато ножовките използват остри зъби, за да правят разрези в материали като дърво и метал. Те се предлагат с различни дебелини на лентите, като позволяват различни видове разрези - прави, криви или дълбоки, в зависимост от изискванията на проекта или задачата.
•    Нитачки: Нитачките са ръчни инструменти, използвани за закрепване на два или повече материала чрез използване на метални нитове. Те се използват в различни приложения, като строителство, ремонтни работи, автомобилостроене и други. Нитачките работят на принципа на компресия, при който нитчето се притиска и разширява в дупката, образувайки здраво и трайно закрепване между материалите. Нитачките могат да бъдат ръчни или пневматични, вариращи по размери и типове, което ги прави подходящи за различни видове проекти и приложения.
•    Менгеметата и стягите са важни ръчни инструменти, използвани за фиксиране и задържане на предмети в правилна позиция по време на работа. Менгеметата, известни също като хидравлични скоби, се използват за захващане на елементи към работната повърхност, като маса или стол. Те се състоят от две подвижни части, които се преместват заедно с цел да стегнат около обекта. Стягите, от друга страна, се използват за задържане на два или повече елемента един към друг по време на сглобяване, лепене или други процеси. Те могат да бъдат подвижни или фиксирани и се предлагат в различни размери и форми в зависимост от нуждите на проекта. Както менгеметата, така и стягите са от съществено значение за поддържането на стабилност и прецизност по време на работа с различни материали и проекти.


Това са само някои от основните видове ръчни инструменти, които се използват в различните дейности и професии.


Какво предлага DS Home?


В DS Home ще откриeте най-различни модели ножове, чукове, гаечни ключове, гаечни комплекти, захващащи пособия, шлифовъчни инструменти и други. Предлаганите от нас инструменти са качествено подбрани и на достъпни цени.
Поръчайте от онлайн магазин DS Home и вземете безплатно от магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.