fbicon
×

Ударно пробивни машини

DS Home предлага широка гама ударни и пробивни машини, включително винтоверти, перфоратори, бормашини и консумативи за тях. Нашите машини са проектирани за максимална производителност и издръжливост, което ги прави идеални за различни строителни, ремонтни и довършителни работи.

Винтоверти

Винтовертите са универсални инструменти, които осигуряват бърз и ефективен начин за завинтване и развиване на винтове. Нашите винтоверти са оборудвани с мощни двигатели, множество настройки на въртящия момент и удобни ръкохватки, което ги прави подходящи за широк спектър от задачи, от дървообработване до автомобилна поддръжка.

Перфоратори

Перфораторите са специализирани ударни машини, предназначени за пробиване на отвори в различни материали, включително бетон, зидария и стомана. Нашите перфоратори предлагат комбинация от висока мощност, прецизно управление и комфорт за продължителна употреба, което ги прави идеални за тежки строителни и ремонтни проекти.

Бормашини

Бормашините са идеални за приложения, изискващи прецизно пробиване на отвори в различни материали, като дърво, метал и пластмаса. Нашите бормашини са леки, компактни и лесни за използване, с регулируеми скорости и настройки, които позволяват прецизен контрол върху процеса на пробиване.

Консумативи и резервни части

В тази категория ще намерите всички необходими консумативи и резервни части за вашите ударни и пробивни машини, включително свредла, свредла, SDS халосни свредла и други аксесоари. Нашите консумативи са произведени от висококачествени материали, гарантиращи оптимална производителност и дълъг живот.