fbicon
×

Изолационни материали

Открийте най-добрите изолационни материали онлайн в нашата категория. Ние предлагаме широка гама от продукти, включващи топлоизолация, хидроизолация, EPS панели с различна дебелина и разнообразни аксесоари и консумативи. Нашите топлоизолационни материали са специално проектирани, за да ви помогнат да намалите разходите за отопление, като същевременно осигурят комфорт в сградата. Хидроизолационните ни продукти предлагат надеждна защита срещу влага и водни прониквания, гарантирайки дълготрайна интегритет на конструкциите. EPS панелите ни с различна дебелина са идеални за изолация на стени и покриви, като предлагат оптимална ефективност и лесен монтаж. Разгледайте и нашите аксесоари и консумативи, включително подпокривно фолио, мрежи с профили за вентилация и други необходими принадлежности за успешното завършване на вашите проекти за изолация

Топлоизолация

Предлагаме разнообразни материали за топлоизолация, които включват панели от минерална вата, пенополистирол (XPS), пенополиуретан (PUR) и други. Тези материали са проектирани да предпазват от загубата на топлина в сградите, осигурявайки по-добра енергийна ефективност.

Хидроизолация

Нашата гама от хидроизолационни продукти включва мембрани, покрития и праймери, които са специално разработени за защита срещу влага и водни прониквания. Те са подходящи за приложение върху плоски и наклонени повърхности, като осигуряват надеждна защита на конструкциите от влага.

Стиропор (EPS) 

Нашите EPS панели с различна дебелина, включващи варианти от 2, 3, 5, 8, 10 и 15 см, предлагат разнообразни възможности за изолация на сгради. Те осигуряват отлични топлоизолационни и звукоизолационни свойства, като същевременно са леки и лесни за монтаж.

Аксесоари и консумативи

Нашата гама от аксесоари и консумативи включва подпокривни фолия, мрежи с профили за вентилация и други необходими продукти за успешната инсталация и поддръжка на изолационните системи. Тези продукти допълват и подобряват функционалността на изолационните материали, като осигуряват пълноценна защита и ефективност на сградната конструкция.