fbicon
×

Кутии за съхранение

Показване на 1-40 of 68 продукта

     Кутиите за съхранение са сред най-практичните аксесоари в домакинството. Те са особено полезни, когато искаме да съхраним хранителни продукти, да пренесем храна или пък да систематизираме вещи. Днес производителите предлагат най-разнообразни модели, като например кутии за обяд с няколко разделения, в които може да се съхрани основно ястие, салата и десерт, кутии с рамки за висящи папки за документи, както и контейнери за спално бельо и хавлии, подходящи за поставяне под легло.

     В тази продуктова група на dshome.bg ще откриете десетки модели кутии и контейнери за съхранение с различна форма, размери, цветове и предназначение, сред които на марките Gadget и Akyuz Plastik.

     Използвани материали

     Най-разпространени са пластмасовите кутии за съхранение, каквито са и основно предложенията в асортимента на нашия онлайн магазин. Кутиите за съхранение от пластмаса се отличават с леко тегло, ниска цена и устойчивост на околни вляния. Освен хранителни продукти, в тях могат да се съхраняват играчки, дрехи, спално бельо, обувки, бебешки принадлежности и др. Обикновено пластмасовите кутии са оборудвани с капак и закопчалки, а когато става въпрос за кутии с по-голяма вместимост, могат да са снабдени и с колелца. Има и модели с органайзери за допълнително удобство при систематизирането на съхраняваните вещи.

     В търговската мрежа все по-често се срещат и модели, изработени от текстил, картон или ратан. Ратановите кошници са практични, мобилни, износоустойчиви и се вписват чудесно във всяка стая. Чудесен избор са за съхранение на плодове и зеленчуци, както и различни кухненски прибори. Особено популярни са ратановите кошници  в кафяво, кремаво, бежово и червеникаво.

     Картонените кутии са подходящи за съхранение на фотоалбуми, книги и сувенири. Те са направени от дебел картон и са покрити със специален полимер, който ги предпазва от влага. 

     Текстилните кутии са подходящи за съхранение на големи и обемисти предмети като възглавнициспално бельо, дрехи, но същo така и за малки предмети като козметика и обувки. Те са устойчиви на молци и влага. 

     Класика са и дървените кутии за съхранение, които са особено стилни и красиви. В дървени кутии могат да се съхраняват подправки, ядки, чай, бижута. Тези кутии трябва да се съхраняжат в сухи и проветриви помещения, тъй като дървото поема влага и може да гние или да се развие мухъл и плесен.

     Предлагат се и модели от метал, които са подходящи най-вече за инструменти и различни материали.  Те се характеризират с висока степен на трайност и якост, но пък са чувствителни към корозия. 

     Какви кутии за съхранение предлага dshome.bg?

     В нашия онлайн магазин ще откриете различни по вместимост кутии за съхранение на храна, като освен единични бройки се предлагат и комплекти. Те са особено практични, тъй като могат да влизат една в друга когато са празни и така заемат по-малко място за съхранение. Сред моделите ще откриете кутии за обяд, контейнери за съхранение на зърнени храни, контейнери с плъзгащи капачки.

     С пластмасовите кутии можете да запазите бързо развалящите се храни и подправки за продължителна употреба, съхранявайки техните вкусови качества. Доказано е, че съхранението на хранителни продукти в пластмасови кутии запазва техните вкусови и полезни качества за по-дълго време от металните съдове например.

     Предлагаме и множество кутии за съхранение на вещи и предмети с вместимости от 10 л, 13 л, 20 л, 25 л, 30 л, 40 л, 50 л. Различните модели могат да бъдат с органайзери или колелца. В нашия онлайн магазин можете да откриете и кутии за съхранение на обувки за мъже и съответно за жени. Предлагаме и контейнери за съхранение на спално бельо за под легло с вместимости 30 и 50 л. 

     От dshome.bg можете да си закупите и обемни кутии за съхранение на документи със закопчалки и вместимост 41 л. В асортимента на нашия онлайн магазин ще намерите и няколко вида кутии за съхранение с органайзери, както и панери за съхранение. 

     На вниманието на професионалните и хоби майсторите и не само са органайзерите с различен брой отделения или пък с подвижни прегради. Тези кутии ще Ви помогнат да систематизирате и съхраните различни инструментикрепежи, уплътнения и много др.

     С различните по вид и предназначение кутии и контейнери за съхранение ще успеете бързо да внесете ред в дома си и да използвате оптимално пространството. Освен това с тези практични аксеоари можете да декорирате стаите според вкуса си.

     Dshome.bg предлага най-разнообразни продукти за домакинството, дома и градината. При нас можете да откриете всякакви домашни потреби, съдове, текстилни изделия, обзавеждане за баня и кухня, както и ВиК части, осветление и ел. материали, машини и инструменти, подови и стенни покрития, бои, лакове и консумативи, строителни материали и др.