fbicon
×

Друга техника и устройства

DS Home предлага широка гама друга техника и устройства, включително компресори, генератори, миксери, пистолети за боя и въздух, електрожени, поялници, зарядни устройства, измервателна техника, друга техника и консумативи. Нашите продукти са проектирани за издръжливост, прецизност и ефективност, което ги прави идеални за различни приложения, от индустриална работа до домашни проекти.

Компресори

Компресорите са основни инструменти за захранване на пневматични инструменти и оборудване. Нашите компресори са проектирани за издръжливост и ефективност, предлагащи постоянен въздушен поток и регулируемо налягане за различни задачи.

Генератори

Генераторите са мобилни източници на електроенергия, идеални за отдалечени места или извънредни ситуации. Нашите генератори са проектирани за надеждност и ефективност, предлагащи стабилно захранване за различни приложения.

Миксери

Миксерите са ръчни или електрически инструменти, използвани за смесване на материали като бетон, хоросан и бои. Нашите миксери са проектирани за издръжливост и удобство, предлагащи лесна употреба и прецизен контрол за различни задачи.

Пистолети за боя и въздух

Пистолетите за боя и въздух се използват за нанасяне на боя, лак или други материали с помощта на сгъстен въздух. Нашите пистолети за боя и въздух са проектирани за прецизност и контрол, предлагащи регулируем поток и мек спусък за гладки покрития.

Електрожени

Електрожените са ръчни инструменти, използвани за заваряване на метали. Нашите електрожени са проектирани за издръжливост и прецизност, предлагащи регулируемо напрежение и лесна употреба за различни приложения.

Поялници

Поялниците са ръчни инструменти, използвани за стопяване и запояване на метали. Нашите поялници са проектирани за прецизност и контрол, предлагащи регулируемо напрежение и лесна употреба за различни приложения.

Зарядни устройства

Зарядните устройства се използват за зареждане на батерии за различни ръчни инструменти и устройства. Нашите зарядни устройства са проектирани за ефективност и издръжливост, предлагащи бързо зареждане и удължен живот на батерията.

Измервателна техника

Измервателната техника включва инструменти като ролетки, нивелири и лазери, използвани за измерване на разстояния, ъгли и равнини. Нашите измервателни инструменти са проектирани за прецизност и удобство, предлагащи лесна употреба и точни показания за различни приложения.

Друга техника

В тази категория ще намерите допълнителни ръчни инструменти и устройства, като хидравлични крикове, верижни триони и прахосмукачки, подходящи за различни приложения. Тези инструменти са проектирани за специфични задачи, предлагайки прецизност и издръжливост за различни проекти.

Консумативи

В тази категория ще намерите допълнителни консумативи и аксесоари за различни ръчни инструменти и устройства, като свещи за компресор, електроди за електрожени и филтри за генератори. Тези консумативи са проектирани за съвместимост с нашите продукти, осигурявайки оптимална производителност и дълъг живот.