fbicon
×

Помпи и филтри за басейни

Показване на 1-31 of 31 продукта

В категорията "Помпи и филтри за надуваеми басейни" ви представяме широка гама от продукти и аксесоари, предназначени за поддържане и подобряване на качеството на водата в надуваемите басейни. Тези помпи и филтри са важни инструменти за поддръжката на чиста и здравословна вода, което е от съществено значение за комфорта и безопасността на басейните.

Помпи за циркулация на водата

Помпите за надуваеми басейни са отговорни за циркулацията на водата. Те изсмукват водата от басейна и я прокарват през филтъра, за да се премахнат частиците и замърсяванията. Този процес осигурява по-чиста и прозрачна вода.

Филтри за помпи

Филтрите за надуваеми басейни играят важна роля в задържането на примесите и замърсяванията. Те могат да бъдат от различни типове, като пясъчни филтри, карбонови филтри или картушни филтри. Всеки тип филтър има специфични предимства и функции.

Продължителна работа

Помпите и филтрите за надуваеми басейни са проектирани да работят продължително през сезона на плуване. Те трябва да бъдат надеждни и устойчиви на водни условия, като например висока влажност и корозия.

Лесна инсталация и поддръжка

 В повечето случаи, тези помпи и филтри се инсталират и поддържат сравнително лесно. Инструкциите на производителя трябва да бъдат ясни и подробни.

Капацитет и производителност

Когато избирате помпа и филтър за надуваемия си басейн, трябва да внимавате за тяхния капацитет и производителност. Този избор зависи от размера на басейна и обема на водата, който трябва да се обработва.

Ефикасност при енергопотребление

 Някои модели на помпи и филтри са проектирани да бъдат енергоспестяващи, което може да ви помогне да намалите разходите за електроенергия.

Аксесоари и резервни части

Важно е да се уверите, че можете лесно да намерите резервни части и аксесоари за вашата помпа и филтър, което ще ви позволи да ги поддържате в добро състояние през дълъг период от време.

Съвместимост

Преди да закупите помпа или филтър, проверете дали те са съвместими с вашия конкретен модел на надуваем басейн.

Тези продукти играят важна роля в поддържането на чиста и безопасна вода във вашия надуваем басейн. Правилният избор на помпа и филтър ще ви помогне да се насладите на по-дълъг срок на експлоатация на басейна си и ще поддържа водата в отлично състояние през целия плувен сезон.

Разгледайте и Аксесоари за почистване на басейни

Филтър
Цена
-
Марка
Материал
Мощност (ватове)
Напрежение (волтове)
Покажи повечеПокажи по-малко