fbicon
×

Градина

Категорията "Градина" включва всичко необходимо, за да направите вашата градина красива, функционална и приятна за отдих. Ето какво ще откриете описание във всяка секция:

Градински мебели

Тук ще намерите разнообразие от мебели за градината, включително маси, столове, комплекти, шезлонги, чадъри, пейки и люлки, които ще добавят комфорт и стил към вашата градина.

Басейни и къмпинг

В тази секция се предлагат надуваеми басейни, покривала, фонтани, аксесоари за басейни, скари, барбекюта, палатки, шатри, тенти, аксесоари за къмпинг, газово оборудване и плажни продукти, които ще направят вашите градински партита и къмпинг приключения още по-забавни и удобни.

Поливни системи

Тази секция предлага различни системи за поливане, включително фитинги, маркучи, разпръсквачи, пистолети и поливници, както и други консумативи, които ще ви помогнат да поддържате вашите растения здрави и ухайни.

Градински център

Тук ще намерите всичко необходимо за създаване и поддръжка на вашата градина, включително саксии, кашпи, оранжерии, торове, семена, гроздомелачки, огради, мрежи, фонтани, почвени смеси и торф, резервоари, бурета и бидони, както и различни добавки и препарати за растенията ви.

Градински инструменти

В тази секция се предлагат вили, лопати, мотики, градински ножици, триони, спомагателни инструменти и обработващи инструменти, които ще ви помогнат да поддържате вашата градина в отлично състояние.

Градинска техника

Тук са включени косачки, тримери, храсторези, водни помпи, резачки и триони, водоструйки, фрези, пръскачки, както и консумативи за градинската техника, които ще ви помогнат да улесните работата си в градината.

Декор в градината

В тази секция ще откриете възглавници за столове и пейки, както и разнообразни градински декорации, които ще добавят стил и красота на вашата градина.

Градински душове

Накрая, за да се освежите по време на горещите летни дни, предлагаме градински душове, които ще ви помогнат да се насладите на приятни моменти в градината си.