fbicon
×

Ламперия

Показване на 1-22 of 22 продукта

     Облицовката на стените в дома Ви се нуждае от промяна, но предпочитате това да се случи бързо и ефективно. Поставянето на ламперия е особено подходящо в този случай, а добрата новина е, че бихте могли да се справите и сами с тази задача. 

     Монтирането на ламперия е наистина лесно. Панелите са леки и удобни за боравене и се залепват директно към стената, като в дейността може да се включи цялото семейство. 

     Ламперията е изработена от напълно нетоксични материали (PVC), което още повече засилва интереса към нея. Пластмасовите панели са изключително издръжливи, като срокът на издръжливост се определя на 30 години.

     Ламперията е възможно най-модерният и икономичен вариант за покрития на стени. С нея съвсем спокойно можете да заместите тапетибои, плочки или други облицовки и да обновите всяка една стая или помещение по ваш вкус. Панелите са водоустойчиви и устойчиви на плесен и мухъл и са идеални за кухнята, банята или коридора.

     Ламперията може да бъде използвана както за облицоването на вътрешни стени, така и на тавани. Подходяща е и за обзавеждането на различни търговски помещения като офиси, магазини, ресторанти и жилищни сгради.

     В dshome.bg ще откриете PVC ламперии на марката Vilo с различни размери и повърхност. Предлагат се модели с широчина 100 мм и 250 мм, с дължина 2 м, 2,60 м, 2.65 м, 3 м и с дебелина 8 мм. 

     Дървена стена в интериорите е напълно възможна с ламперията, предлагана от нашия онлайн магазин. Дървото е материал, който придава на интериора вечен и елегантен характер. Дървените щрихи работят добре във всяко жилищно пространство – в хола, спалнята, кухнята и дори в банята. Адекватно подбраните щрихи от дърво ще придадат на помещението топла и уютна атмосфера. Бреза, бор, махагон, череша, сребрист бор са част от предложенията за панели в dshome.bg. 

     Сред най-модните тенденции в интериорите са тухлените декори. Те придават характер на пространството и се превръщат във визуален акцент. Също така, те се вписват във всеки стил – както в модерен и изчистен интериор, така и в класическия уют на традиционни аранжировки. Ярките тухлени цветове са много добра концепция и за аранжиране на банята. Те със сигурност ще придадат свеж и привлекателен вид. 

     Важно е да се знае, че при някои от лампериите три или четири панела образуват определена шарка.

     Различните модели вдъхновяват и различни дизайнерски идеи. Можете да ги съчетаете не само със стила на интериора, но и с неговите функции. Раздвижете въображението си и придайте на пространството си нов, деликатен вид като започнете със стената.

     Лесното почистване на ламперията още повече засилва интереса към този материал. Можете да поддържате ламперията чиста, използвайки само вода и стандартен почистващ препарат. Важно предимство е, че с времето не се амортизира. 

     Разгледайте и аксесоарите - монтажни лепила и профили, които са Ви нужни за монтажа на ламперия.

Филтър
Цена
-
Цвят
Марка
Материал
Дебелина
Дължина см