fbicon
×
Боя блажна алкидна жълта 0.700кг si belle - 1

Алкидна блажна боя жълта 0.7 кг Si Belle

референтен номер ds33377 | наличност 28 бр.
5,90 лв.
  • Алкидна блажна боя
  • Разход: 220-225 гр/м²
  • Изсъхва напълно за 18-24 часа
  • Цвят: жълт
  • Разфасовка: 0.700 кг

 

Алкидна блажна боя Si Belle на производителя NINAHIM в жълт цвят, изключително подходяща за декоративна защита на дървени и метални повърхности в закрити помещения и на открито, които не са изложени на разрушаващи покритията вещества (органични разтворители, агресивни среди).

Начин на работа: Повърхностите се обработват по подходящ начин за отстраняване на остатъци от стари покрития, прах и други замърсявания. Грундирането на металните повърхности се извършва с Марсел или Сибел Алкиден грунд ПФ-02, Марсел антикориозионен грунд ПФ-07, а дървените с Безир или Грунд импрегнационен за дърво (за нови дървени повърхности). За максимална гладкост на филма при боядисване на дърво, след пълното изсъхване на първия слой е необходимо обработване на повърхностите с финна шкурка, след което се нанася втория слой. При необходимост боята се разрежда с до 2% с Разредител АБМ или МРТ, след което се разбърква. Нанася се с четка, валяк или шприц-пистолет.

Съхнене: Не задържа прах след 3-4 часа. Изсъхва напълно за 18-24 часа при 23°С.

Разход: 220-225 g/m² за пълно покриване, в зависимост от цвета.

Гаранционен срок: 24 месеца от датата на производство във фабрично затворена опаковка.

Съхранение: В закрити, сухи пожарообезопасени складови помещения при температура до 30°С, предпазен от преки слънчеви лъчи.

Цвят
Жълт
Разфасовка
0.7 кг
28 бр.

Потребители закупили този продукт, добавят и

10 продукта в същата категория