×
Изравняващ циментов разтвор за подове и стени Nivoplan Plus 25кг MAPEI - 1

Изравняващ циментов разтвор за подове и стени Nivoplan Plus 25кг MAPEI

референтен номер ds56680 | наличност 123 бр.
30,60 лв.
  • Циментова основа
  • За подове и стени с висока адхезия и якост на натиск
  • Мразоустойчив и водоустойчив
  • За вътрешна и външна употреба

 

Nivoplan Plus представлява изравняващ разтвор на циментова основа за подове и стени с висока адхезия и якост на натиск, мразо и водоустойчив, за вътрешна и външна употреба.

Разтворът е от клас СТ – С20 – F5 – A1fl , предназначен е за изравняване на основите под различни видове подови покрития, за употреба в слоеве от 3 до 50 мм. Служи за изравняване на хоризонтални и вертикални повърхности навън и вътре в сградите както и за запълване на дупки (отвори) и неравности на места в основата, и за изравняване на подовe.

Полага се в слоевете с цел подготовка на основата преди полагане на керамични плочки и естествен камък както и други облицовъчни материали. Използва се и за изравняване на бетонни повърхности преди полагане на керамични облицовки, изпълнение на изолации против влага и проникване на вода, и т.н, изравняване на стени от газобетон, тухли и други.

Nivoplan Plus е прахообразен изравняващ разтвор, със сив цвят, състоящ се от цимент, селектирани инертни материали,синтетични смоли и специални добавки, разработени в лабораториите за проучване и развитие на Mapei. След смесването му с вода се образува смес, която се нанася лесно върху вертикални и хоризонтални повърхности. Полагането на получената смес става с мистрия, маламашка или мазаческа машина.

Техническите характеристики на Nivoplan Plus, като: адхезия към повърхността, устойчивост на триене и механична якост, могат да бъдат модифицирани чрез добавяне по време на смесването на Planicrete в максимални количества 1,25 литра на 25 кг изравняващ разтвор (да се използва като частичен заместител на водата!)

Продукта отговаря на класификациите по стандарт PN-EN 13813.

Цвят
Сив
Разфасовка
25 кг
123 бр.

10 продукта в същата категория