Интериорна база за тониране CX...

Интериорна база за тониране CX CapaTrend В3 15л - CAPAROL

  • Цвят: Ярко бяла
  • Без разтворители
  • Разтворима във вода, екологична, с неутрална миризма
  • Разход: Клас 2, при 7м²/л , респективно 150мл/м²
  • Разфасовка - 15л
ds60065
80,00 лв.

 

CapaTrend В3 е висококачествена боя с копринен ефект,  наситено бяла, която е предназначена за вътрешно боядисване на стени и тавани. Също така има висока покривност, с отлични резултати. Този продукт е напълно екологичен и не отделя неприятна миризма.

Бялата боя CapaTrend B3 може да се оцвети с оцветители CaparolColor Volltonund Abtönfarben или AVA-Amphibolin Vollton и  Abtönfarben. При ръчно тониране е необходимо да се смеси цялото количество боя, за да се избегне получаването на цветове на боята. CapaTrend B3 може да се оцвети в компютъризирана система за оцветяване ColorExpress във всички цветови колекции Caparol. 

Ярките, наситени цветове, като например: жълто, оранжево,червено и др., имат по-ниска покривна способност. Да се нанесе предварителен слой в подобен пастелен цвят. Евентуално, може да е необходим и следващ покривен слой.

CapaTrend B3 се полага на слоеве, като първият слой е разреден с максимум 10% вода, последван от втори - неразреден или разреден с вода в пропорция максимум 5%. Нанася се с четка, мече или уреди за пръскане.

ВАЖНО : НАНАСЯ СЕ САМО ОЦВЕТЕНА.

Цвят
Бял
Разфасовка
3 л

Този сайт използва бисквитки