×
Лепило за плочки Keraflex Extra S1 - бяло - 25 кг - MAPEI - 1

Лепило за плочки Keraflex Extra S1 - бяло - 25 кг - MAPEI

референтен номер ds57456 | наличност 308 бр.
36,90 лв.
  • Трайност след смесване: 8 часа
  • Отворено време: около 30 минути
  • Фугиране на стени: след 4-8 часа
  • Фугиране на подове: след 24 часа
  • Време на стягане преди да се стъпва: след 24 часа
  • Разходна норма: 1.2 кг/ кв.м за 1 мм дебелина

Описание

Keraflex Extra S1 e висококачествено, деформируемо, тиксотропно лепило на циментова основа, с удължено отворено време, за полагане на гранитогресни, керамични плочки и камък.

Лепилото е изключително лесно за работа. Има висока степен на тиксотропност и добрo приспособяване към различните деформации на покритието на основата. 

Отлично прилепва към всички материали, обичайно използвани в строителството. Има удължено отворено време и период за коригиране, което улеснява монтирането.

Прилага се при полагане на керамични плочки (теракот, фаянс , клинкер и др.) и каменни материали (при условие, че не са чувствителни към влага). Също и при плочки от керамика и камък върху съществуващи подови покрития (керамика, мрамор и др.), както и за полагане на подови покрития, подложени на интензивен трафик. Подходящо е за полагане на подови и стенни покрития върху основи, хидроизолирани с Mapegum WPS и Mapelastic (бани, балкони, тераси, плувни басейни)

Трайността му след смесване е повече от 8 часа. Има отворено време за работа повече от 30 минути и време за корекции на плочката около 60 минути.

Фугирането на стени е готово след 4-8 часа, а на подове след 24 часа. Готово е за стъпване след около 24 часа, а за експлоатация след около 14 дни.

Има деформируемост съгласно EN 12004: S1 – деформируемо.

Полагането се извършва с назъбена маламашка. Разходна норма на Keraflex Extra S1 е 1.2 кг/ кв.м за 1 мм дебелина.

Keraflex Easy S1 бял цвят се предлага в торби по 25 кг. 

Детайли за продукта

Цвят
Бял
Разфасовка
25 кг
308 бр.

10 продукта в същата категория