×
  Лепило за шпакловка Mapetherm AR2 за EPS - 25 кг - MAPEI-ds129872 - 1

  Лепило за шпакловка Mapetherm AR2 за EPS - 25 кг - MAPEI

  • Еднокомпонентен циментов разтвор
  • За панели и системи от EPS, XPS и минерална вата
  • За лепене и шпакловане
  • Опаковка: 25 кг
  ds129872
  15,97 лв.

   

  Mapetherm AR3 e eднокомпонентен циментов разтвор за лепене и шпакловане на топлоизолационни панели и системи от EPS, XPS и минерална вата.

  Лепилото  е предназначено за лепене на пенополистиролни топлоизолационни плоскости върху стени или директно върху мазилка по тавани, тухли или бетон, може да се използва също за лепене на други видове плоскости като пено/екструдиран полистирол, топлоизолационни плоскости и външни изолационни системи върху замазки на циментова основа или варов разтвор, бетон и бетонови блокчета.

  Подходящо е също за лепене на системи за изолация на ниши за радиатори, изолиране на подпокривно пространство, изолация на двоен под, изолация от вътрешната страна на помещения над земята, изолация от вътрешната страна на подпорни стени в мазета, изолация от вътрешната страна на подпокривно пространство, изолация от външната стрнана на вентилируеми фасади.

  Разхода за лепене на плоскости с точково лепене е 2-4 кг/мв.м, при лепене на изолационни плоскости с равномерен слой по гърба на плоскостта чрез назъбена мистрия №10 разхода е 4-6кг/кв.м.

  Mapetherm AR3 се предлага в торби по 25 кг. Може да се съхранява 12 месеца в оригинална опаковка на сухо място. 

  Един палет събира 50 торби.

  Продуктът е в съответствие с директива 2003/53/CE.

  Цвят
  Сив
  Разфасовка
  25 кг
  177 Артикула
  Продукта е добавен в любими