fbicon
×

Списък на продуктите с марка Валерий СиМ Груп АД

Валерий СиМ Груп АД е един от лидерите на българския пазар в търговията с професионални и хоби инструменти, машини и консумативи. Да представя продукцията им на Валерий СиМ Груп АД се доверяват производители от Австрия, Германия, Франция, Италия, Русия, Украйна, Полша, Великобритания, Турция, Индия, Китай.

Валерий СиМ Груп АД е стабилен и предпочитан партньор вече 30 години! Динамичното развитие на пазара през последните години се превърна в предизвикателство и стимул за нашият екипа, да търси нови, ефективни търговски модели. Водещ принцип при актуализиране на асортиментното многообразие е предлаганите артикули да са без компромис по отношение на надеждност, безопасност и удобство при работа. Тези характеристики в съчетание с балансираното съотношение между качество и цена, са верният път към удовлетворение дори на най-прецизните потребителски нагласи.

Чрез пазарни проучвания и диагностика на целевия пазар, консултации с партньори за потребителското търсене и разработването на иновативни маркетингови и рекламни стратегии, дружеството осигурява здравите основи на своето пазарно позициониране. Електроинструменти, механични инструменти, градинска техника, строителна химия, предпазни средства, заключващи системи и обков, измервателни уреди са само част от продуктовата линия с над 20 000 артикула.

Можете да разгледате техния сайт тук : valerii.com

По-малко