fbicon
×
Дървоцепачка хоризонтална PREMIUM 1500W - 1

Дървоцепачка хоризонтална PREMIUM 1500W

референтен номер ds38974 | наличност 0 бр.
Изчерпано
727,25 лв.
  • Дървоцепачка хоризонтална
  • Захранване: 230 V, 50 Hz,
  • Мощност:1500 W
  • Диаметър на дънера: 5 – 25 см
  • Дължина на дънера: 52 см
  • Сила на разцепване: 5 т.
  • Хидравличен натиск: 16 Мpa
  • Гаранция: 2 години


 

Дървоцепачка хоризонтална PREMIUM 1.5kW е снабдена с контролна система, която изисква устройството да се управлява с двете ръце работещия – Лявата ръка управлява хидравличния контролен лост, докато дясната ръка контролира бутонния превключвател. Машината за цепене на дърва ще спре при отсъствие на някоя от двете ръце. Само след като двете ръце освободят контролиращите средства, приспособлението за избутване на дънера започва да се връща назад към началната си позиция. 

Дървоцепачка хоризонтална PREMIUM  1.5kW разполага с масивно тяло от заварени стоманени профили в горния край, на което е оформен улей, в който се поставя дървото за цепене. В предния край е заварено клинообразно острие с остър връх, което разцепва дървото. В задния пък се намира тласкач, свързан с буталото на хидравличен цилиндър. Постъпващото в цилиндъра масло го изтласква и дървото се притиска към острието със сила 5 тона. Произведена от износоустойчиви материали и гарантира дълга и ефективна експлоатаци.  Хидравличната маслена помпа се задвижва от монофазен електродвигател с мощност 1500 W, който се включва с бутон за еднократно пускане.

 Машината за цепене на дърва PREMIUM  1.5kW е предназначен за работа с дърва с дебелина от ф5 см до ф25 си дължина 52 см милиметра. Ходът на буталото е 46 сантиметра, а оптималната сила на цепене достига 5тона. С Машина за цепене на дърва Премиум се работи изключително лесно. Дървото се поставя в улея, като опира до тласкача. След това с едната ръка се натиска пусковият бутон, а с другата се дръпва лостчето. Разцепването на дърво с дължина 52 cm трае около 8–9 s. След отпускане на бутона, буталото на цилиндъра се връща в изходно положение и машината е готова за разцепване на следващото дърво.  Машината е оборудвана с колела за лесно придвижване и удобна дръжка за препозициониране на машината от един оператор.

Спецификация на дървоцепачка хоризонтална PREMIUM 1.5kW

Параметри:

Захранване: 230 V, 50 Hz,

Мощност:1500 W

Обем на дънера:

Диаметър: 5 – 25 см

Дължина: 52 см

Сила на разцепване: 5 т.

Хидравличен натиск: 16 Мpa

Капацитет на хидравличното масло: 2,4 л.

Габаритен размер:

Дължина: 940 мм

Ширина: 260 мм

Височина: 480 мм

Гаранция: 2 години

Тегло: 62кг

Мощност (ватове)
1500W

10 продукта в същата категория