fbicon
×
Бойлер теси GCA 15л 20 L52 RC 304140 - 1

Бойлер теси GCA 15л 20 L52 RC 304140

референтен номер ds10255 | наличност 1 бр.
Последна наличност
205,00 лв.

Обем: 15 л; Консумация: 2kW;

 

Обем [l]: 15 л
Мощност [W]: 2 kW

Малолитражни и компактни, бойлерите от серия BiLight Compact са подходящи за инсталиране в малки и тесни пространства в близост до точката на потребление на битова гореща вода. В зависимост от интериорното решение и от инсталираните комуникации, уредите могат да се монтират под или над смесителната батерия. Разработените малолитражни електрически бойлери са с обеми от 5 литра до 15 литра. Те покриват специфичните нужди в зависимост от честотата на потребление и продължителността на използване на топла вода в сервизни помещения, бани, кухни, заведения и др.
Електрическите малолитражни бойлери Bilight Compact разполагат с удобен външен PUSH-PUSH терморегулатор за плавна настройка на температурата на водата. Върху скалата на уреда е обозначен ECO режим, изборът на който осигурява икономична работа. Вградена е характерната за бойлерите TESY двуцветната индикация BiLight, която визуализира с червена светлина режим на „ЗАТОПЛЯНЕ и със синя светлина режим „ГОТОВ ЗА УПОТРЕБА.
В моделите с обем 10 л и 15 л. , предназначени за монтаж над точката на потребление, е вграден патентованият струйник за входяща вода, който чрез PISTON Effect увеличава количеството топла вода с до 22%.
Моделите предназначение за монтаж под точката на потребление имат равна основа за поставяне върху под, без необходимост от пробиване на стената.
Електрическите бойлери от серията BiLight Compact са защитени от корозия посредством стъклокерамично покритие, гарантиращо дълъг живот и безпроблемна експлоатация. Продукт известен още и като GCA 1520 L 52 RC, GCA1520L52RC

Мощност (ватове)
2000W
Вместимост
15 л
1 бр.

10 продукта в същата категория