fbicon
×

Гранитогрес

Гранитогрес

Гранитогрес 45x45 см Marlen Statuario Glossy BIEN

24,67 лв. 32,90 лв.
Оставащо време
Гранитогрес

Гранитогрес 60x60 см Statuario Goya Matte ректифициран BIEN

26,17 лв. 34,90 лв.
Оставащо време
Гранитогрес

Гранитогрес 45x45 см Sante Aqua BIEN

24,67 лв. 32,90 лв.
Оставащо време
Показване на 1-40 of 683 продукта

Гранитогресът – универсалното интериорно и екстериорно решение

Изборът на плочки е сред най-важните при обзавеждането на един дом. Правилните плочки могат да допринесат в много голяма степен за облика на съответното помещение. Все по-голяма популярност придобива гранитогресът, който може да се използва както за под, така и за стена. 

Предимства на гранитогреса

 Гранитогресните плочки са все по-предпочитани заради здравината, трайността и издръжливостта им. Те са твърди, устойчиви на надраскване и петна, издържат на тежък пешеходен трафик като този в жилищните и търговски обекти, което ги прави чудесен избор както за вътрешна, така и за външна употреба.

 Гранитогресът издържа на резки температурни промени (може да се използва в среди с температура в диапазона между -50°C и +50°C). Поради това свое качество гранитогресът е по-доброто решение за облицоване на открити участъци като тераси, веранди, зони за отдих, зони около басейни и др.

 В гранитогресните плочки няма пори и абсорбирането на вода е до 0,05%, което ги прави особено подходящи за бани, където непрекъснато се отделя влага. Като цяло гранитогресът е по-скъпа инвестиция, но качеството, което ще получите, си струва.

Дизайни на гранитогресните плочки

 Гранитогресът е универсална настилка, с голямо разнообразие от цветове, дизайни и форми, която се интегрира лесно във всяко помещение от вашия дом, градина или офис. 

 Съвременните тенденции при керамичните изделия са свързани най-вече с дървесни дизайни, циментови повърхности, естествени камъни като мрамор, травертин или гранит – всичко, което може да се намери в природата може да „оживее“ и на подовите плочки.

Размери на гранитогресните плочки

 Разнообразието сред размерите на гранитогресните плочки е голямо. Предлагат се както по-малки модели с размери 33x33 см, така и големи плочки с размери 60x120 см. Малките до средни размери плочки са подходящи за малки вътрешни помещения, бани, коридори или тераси заради способността им да уголемяват оптически помещението. 

 Големите размери плочки изглеждат най-добре в големи помещения. Те са по-луксозни и екстравагантни интериорни решения. Също така за високонатоварени помещения е препоръчително да се използват по-дебели плочки, които са по-здрави и по-устойчиви.

Сред често срещаните размери гранитогресни плочки са: 

  • 33.3x33.3 см
  • 45x45 см
  • 15x60 см
  • 15x90 см 
  • 25x50 см
  • 30x60 см
  • 60x60 см

Видове гранитогрес според повърхността

• Матиран гранитогрес – отличен избор за кухня, баня, коридор, тераса, стълбище или около басейн, тъй като структурата му ограничава хлъзгане при контакт с вода.

• Полиран или гланциран гранитогрес – по-подходящ е за големи помещения, тъй като придава изисканост и се почиства по-лесно. 

• Калиброван гранитогрес - този вид плочки се изрязват чрез процеса на ректификация, като ръбовете се изрязват и пригаждат така, че да са перфектно оформени и да няма разлика с другите плочки от същия модел. В резултат са налице абсолютно еднакви по размер, форма и правилност плочки, които могат да бъдат поставяни с минимална фуга, а в някои случаи и без фуга. 

Какъв гранитогрес предлага DS Home

В този раздел можете да откриете най-разнообразни модели гранитогресни плочки – с класически и изчистени дизайни или по-екстравагантни предложения. Категорията съдържа стотици модели на марките KAI, BIEN, ECOCERAMIC, VARMORA, KERA TILE CERAMICA, DECOVITA и много други, така че да се удовлетворят най-различни вкусове и потребности. Предлаганите от нас плочки са с високо качество и на достъпни цени.

Разгледайте нашите предложения и поръчайте от DS Home с бърза и безплатна доставка до магазините ни в София, Варна, Бургас, Добрич. Можем да доставяме и чрез куриер до всяка точка и обект в страната.

Филтър
Цена
-
Повърхност
Плочки - дебелина (мм)
Марка
Материал
Цвят
Дебелина
Промо
Размер плочки