fbicon
Месингов смесител "тиана"- icf 6390091 - 1
Месингов смесител "тиана"- icf 6390091 - 2
Месингов смесител "тиана"- icf 6390091 - 1
Месингов смесител "тиана"- icf 6390091 - 2

Стене месингов смесител за душ/вана "тиана"- INTERCERAMIC

референтен номер ds60921 | наличност 1 Продукт
Последни бройки в наличност
219,00 лв.
  • Продукт: Месингов смесител - ICF 6390091
  • Серия: Тиана
  • Приложение: За вана/душ с аксесоари
  • Допълнителна информация: С държач за подвижен душ, монтиран на смесителя
  • Монтаж: Стенен
  • Цвят: Хром

 

Месинговият смесител "Тиана" - ICF 6390091 е изключително стилен и функционален избор за вашата баня, проектиран да осигури елегантност и комфорт. Част от серията Тиана, този смесител е специално създаден за вана и душ, като предлага всичко необходимо за едно безпроблемно и приятно използване.

Смесителят разполага с вграден държач за подвижен душ, който е монтиран директно на смесителя. Това допълва функционалността му и улеснява използването на душа, предоставяйки ви удобство и гъвкавост при всяка употреба. В допълнение, стенният монтаж осигурява стабилност и естетичен завършек на вашата баня, като спестява пространство и същевременно добавя елегантен изглед.

Хромираното покритие на смесителя придава съвременен и изискан вид, който е устойчив на надраскване и лесен за поддръжка. Серията Тиана е известна със своето внимание към детайлите и високото качество на изработката, което гарантира дълготрайност и надеждност на продукта.

Смесителят "Тиана" - ICF 6390091 е перфектен избор за тези, които търсят комбинация от стил и функционалност. Той е идеалното допълнение към всяка модерна баня, осигурявайки комфорт и елегантност, които ще добавят стойност към вашето банево пространство.

Предназначение
За вана
За душ
Цвят
Сребрист
Монтаж
Стенен
Доставка
Безплатна доставка
1 Продукт
Няма отзиви

16 продукта в същата категория:

Продукта е добавен в любими