Уок тиган с незалепващо покритие 28 см Cantonese NAVA


- Материал: стомана, дърво
- Вместимост: 3 л
- Диаметър: 28 см
- Диаметър на дъното: 14 см
- Дебелина: 1.5 мм
- Не съдържа PFOA
Многофункционален Уок тиган с незалепващо покритие Cantonese NAVA със здрава дървена дръжка, която гарантира стабилен захват.
Тиганът е изработен от въглеродна стомана, благодарение на което бързо се нагрява, а температурата се разпределя равномерно, като по този начин готвите бързо и пестите енергия.
Съдът се отличава с лек корпус, устойчивост на високи температури и антикорозионна защита.
Идеалният тиган за постигане на вкусно и здравословно готвене, тъй като съставките запазват автентичния си вкус и качества, като същевременно се изисква минимално количество олио по време на готвене.
Можете да приготвяте с лекота китайски ястия, да готвите ястия на пара, да варите.
Тиганът е подходящ за всички готварски печки: газови, електрически, керамични, халогенни и индукционни.
Може да се мие в съдомиялна машина.
Съдът е с диаметър 28 см, вместимост 3 л, дебелина 1.5 мм и диаметър на дъното 14 см.
Инструкции за употреба:
Преди първата употреба измийте тигана със сапунена топла вода и мека гъба.
Преди употреба се уверете, че дръжката е здраво закрепена към основното тяло.
Използвайте дървени, пластмасови или силиконови кухненски прибори за по-дълъг живот на незалепващото покритие на тигана.
Използвайте котлон с размер, равен на дъното на тигана.
Ако готвите на газов котлон, уверете се, че пламъците не достигат външните страни на копруса на тигана.
Ниска или средна температура са достатъчни за постигане на най-добри готварски резултати.
Не използвайте тигана при температура по-висока от 260°C, а при готвене на индукционни или керамични печки температурата не трябва да надвишава 180°C.
Оставете тигана да се охлади преди да го измиете.
Не накисвайте съда във вода или други течности, тъй като водата може да причини пукнатини в дървената част.
Подсушете тигана добре след всяко измиване.
Не използвайте телени гъби или тежки почистващи препарати.
Добре е да се поддържат незалепващите свойства на тогана, като се нанася масло върху повърхността му.
В случай на готвене при високи температури е препоръчително да се ползва обикновен зехтин, масло от семена, царевично масло, кокосово масло и да се избягва екстра върджин зехтин.
Други потребители закупиха също:
Може да харесате и...
Продукти в същата категория
Оценки, мнение и въпроси
-
Мнения (0)
-
Въпроси и отговори (0)
-
Нови
-
Нови