×
  EPS Dalmatina 10см - 0.5 кв.м. CAPAROL - 1

  EPS Dalmatina 10см - 0.5 кв.м. CAPAROL

  ds60366
  Изчерпано
  7,25 лв.
  • Клас по реакция на огън - "Е"
  • Блок перли експандиран полистирол
  • Стабилност на размерите
  • Устойчивост от стареене
  • Дифузионна способност
  • Безвреден от токсикологична гледна точка
  • Лесно и бързо нанасяне
  • Цената е за бройка


  Описание

  Обхват на приложение

  Термоизолационни плоскости експандиран полистирол, за използване при Топлоизолационни системи, съгласно SR EN 13499: 2004.

  Сертификат

  Експандиран полистирол Thermopor CT80F Caparol е сертифициран в съответствие с изискванията на SR EN 13163: 2012 + A1: 2015, система 1 за удостоверяване на съответствието.

  Съхранение

  Препоръчително е да се съхранява на сухо място, защитено от влага. Старайте се да не излагате на действието на UV лъчите дълго време самият продукт.

  Препоръчителни Основи

  Минерални повърхности на нови сгради, стари устойчиви мазилки и други носещи повърхности.

  Подготовка на Повърхността

  За правилна експлоатация е нужно опорите да са прилепнали, чисти, сухи и без мазни петна. Наранените места да бъдат почистени и дребните детайли и да бъдат отстранени. Кухините и малките несъвършенства на мазилката трябва да се поправят. Порестите пясъчни, силно абсорбиращи мазилки да се почистят до здрава основа и да се грундират. Старите, носещи мазилки също да се грундират.

  Нанасяне

  Количеството лепило варира в зависимост от плоскостта на основата, неравностите до ± 1см могат да се изравнят с него. Повърхността, покрита с лепило, трябва да бъде най-малко 40% за структурирани системи с мазилка и най-малко 60% за керамични плочки. За плоски или ниско абсорбиращи основи е препоръчително лепилото Capatect-Rollkleber 615, което да се нанесе по метода на залепване на цялата повърхност на плочата с помощта на мистрия от неръждаема стомана 10х10 mm.

  Хубаво е да знаете, че топлоизолационните плоскости се залепват, отдолу нагоре, чрез пресоване и плътно притискани в лепилната маса. Не позволявайте лепилото да проникне в съединението между плочите, с цел да се избегнат топлинни мостове. Вертикалните съединения между плочите да бъдат раздалечени с една половина на плочата. Ако в зоната на фугите се натрупа прекалено много лепило, след залепване на топлоизолационните плочи да се отстрани.

  Всички получени съединения ще бъдат запълнени с ленти от полистирол. За противопожарна защита, за високи сгради и за дебелина на полистироловия лист над> 10 cm, горните ленти от минерална вата се нанасят в горната част на отворите.

  Разход:

  1m2 /m2

  Условия за обработка:

  По време на обработката, температурата на околната среда, материалът и основата трябва да бъдат между + 5°C и + 30°C.

  Детайли за продукта

  Цвят
  Бял
  Черен
  Дебелина
  10 см

  8 продукта в същата категория: