• Само онлайн
Боя за пчелни кошери - синя- 750 мл - НИНАХИМ - 1

Боя за пчелни кошери - синя- 750 мл - НИНАХИМ

  • Боя за кошери
  • Цвят: син
  • Разфасовка: 750 мл.
  • Без тежки метали
  • Разход: 140-180 ml/m²
ds16165
10,20 лв.

 

Висококачествена боя на водна основа, предназначена за боядисване на пчелни кошери. Боята не съдържа тежки метали. Притежава отлично сцепление със стари алкидни покрития. Отлична устойчивост на поритията срещу слепване при притискане на топло, висока атмосфероустойчивост и променливи температури.

Подготовка на основата:

Повърхностите на пчелните кошери се почистват от прах и обезмасляват. Премахват се стари, ронещи се покрития, като се почистват и зашкурват. Повърхностите трябва да са много гладки и добре изравнени. Новите повърхности е препоръчително да се грундират с Марсел Н²О импрегнатор за дърво.

Начин на работа:

Марсел Н²О Акрилатна боя за пчелни кошери се нанася с четка или валяк в два слоя.

Първият слой се нанася след като боята предварително се разреди до 5% с вода. Вторият слой се нанася след около 1-2 часа следизсъхване на първия слой. При необходимост при нанасяне на втория слой, боята се разрежда до 5% с вода. Боядисаните повърхности са сухи на пипане след около 30 минути.

Време за пълно изсъхване не повече от 6 часа, в зависимост от температурата и влажността на въздуха. Работи се при температура над 5°С. Работните инструменти и зацапаните повърхности се почистват с вода преди засъхването им.

Внимание: Да не се смесва с други видове бои! Да се пази от замръзване!

Разход: 140-180 ml/m² за пълно покриване.

Съхранение:

Съхранява се в закрити и сухи складови помещения при температура от 5°С до 40°С, предпазен от действието на преки слънчеви лъчи.

Цвят
Син
Разфасовка
0.75 л
26 Артикула

Хората закупили този продукт, също така закупиха и:

Този сайт използва бисквитки