Casa Bella тъмножълт емайллак сатен 650мл ОРГАХИМ - 1

Casa Bella тъмножълт емайллак сатен 650мл ОРГАХИМ

  • Сатенено покритие
  • Пълна атмосфероустойчивост
  • Добра еластичност
  • Покривност: 12 кв.м/л
  • Изсъхване на допир: 2-4 часа
  • Пълно изсъхване: 24 часа
ds34563
6,19 лв.

 

Висококачествен полугланцов емайллак с богата палитра от пастелни цветове. Употребява се за декоративна защита на дървени и метални повърхности в закрити помещения и на открито при нормални атмосферни условия.

Практическо приложение:

  • Средства за нанасяне: четка, валяк, конвенционален пистолет
  • Лесно нанасяне и много добра покривност;

Преди работа с продукта е необходимо да се обезмаслят новите метални/дървени повърхности, да се почистят от прах и други замърсявания. 

Старите боядисвани повърхности се почистват от напукана боя, прах и мазни петна. Ръждясалите метални повърхности се почистват с телена четка от грубата ръжда и се грундират с лекоалкиден грунд за черни метали.

Подходящи основи са повърхности от черни метали и дървени повърхности. А неподходящи основи са повърхости от цветни метали, циментови основи, циментови основи, варо-циментови основи и варо-пясъчни основи.

Емайлът се разбърква добре преди нанасяне. Работи се с него при температура над 5°C.  При необходимост се разрежда с до 2% разредител АМВ или разредител Оргахим.

Препоръчително е да нанесете първия слой Casa Bella емайллак гланц равномерно върху металната повърхност. Вторият слой може да нанесете веднага след предходния или след изсъхването му (12 часа). 

Casa Bella емайллак сатен се класифицира като пожароопасен и вреден продукт. При използването му трябва да се спазват изискванията за противопожарна безопасност и производствена хигиена.

Съхранява се в закрити, сухи и пожарообезопасени складови помещения при температури между 5°C и 30°С, предпазени от преки слънчеви лъчи.

Срокът на годност е 24 месеца от датата на производство във фабрично затворена опаковка.

Цвят
Жълт
Разфасовка
0.65 л
6 Артикула
Продукта е добавен в любими