УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ ТЕРАФЛЕКС 15л.

УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ ТЕРАФЛЕКС

21151
Уважаеми Клиенти, промоциите са валидни единствено за поръчки, направени през сайта! Възможно е да има несъответствие с цените по различните търговски обекти на DS HOME.
4,20 лв.

- намалява разхода на боя

- предотвратява образуването на цветни разлики

- изравнява попиването на основата

- подобрява сцеплението на боята с основата

- заздравява повърхността

- висока паропропускливост

- висока устойчивост на влага

- не съдържа разтворители

Предлага се в пластмасова кофа с разфасовка 1л., 3л., 9л., 15л.

Разфасовка

 

За грундиране на:

- всички видове минерални основи

 

За използване при:

- вътрешни условия

ТЕРАФЛЕКС® УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ е готов за употреба грунд на базата на стиролакрилатна дисперсия. Използва се преди вътрешно боядисване за подготовка на всички видове минерални основи, като цимент, хоросан, гипсови мазилки и шпакловки, както и гипсокартон, гипсофазер и други. Особено се препоръчва за нанасяне върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

Грундът прониква дълбоко в основата и я импрегнира в дълбочина като я заздравява дълготрайно. Той изравнява нейната попиваща способност и намалява разхода на боя при боядисването. След изсъхване образува твърд слой. Това му качество, да втвърдява повърхността, позволява лесното шкурене и нанасяне на корекции преди боядисване.

ТЕРАФЛЕКС® УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ подобрява сцеплението на боята с основата и предотвратява неравномерното и попиване в нея, като по този начин възпрепятства образуването на цветни разлики, петна и следи от четки по боядисаната повърхност. Определя оптиката и качеството на боядисаната повърхност.  

ТЕРАФЛЕКС® УНИВЕРСАЛЕН ГРУНД ПРЕДИ БОЯДИСВАНЕ е част от решенията за интериорно боядисване ТЕРАФЛЕКС® VISION, ТЕРАФЛЕКС® AQUARELLE и ТЕРАФЛЕКС® FRESCO.

Този сайт използва бисквитки