МАЗИЛКА SILANCOLOR GRAFFIATO 20КГ MAPEI

МАЗИЛКА SILANCOLOR GRAFFIATO 20КГ MAPEI

47498
102,00 лв.

МАЗИЛКА SILANCOLOR GRAFFIATO 1.8MM  20КГ 6F090020

 

Паропропускливо и водоотблъскващо, пастообразно покритие на основата на силиконова смола във водна дисперсия със среден размер на съставните частици и с ефект на финна текстура, което се нанася лесно с мистрия, за вътрешна и външна употреба.

Silancolor Graffiatoе пастообразна мазилка на основата на силиконова смола с добри свойства за запълване и ефект на финна текстура, подходяща за вътрешно и външно приложение. Silancolor Graffiato придава на основата приятен вид, става водоотблъскваща и паропропусклива. Подходяща е за всякакви видове мазилки на циментова и варова основа и изсушаващите замазки Mape-Antique и Poromap, както и за покритие на стари бои или слоеве.

Върху нови, небоядисвани повърхности се нанася Silancolor Primer (готов за употреба) или Silancolor Base Coatи след 12-24 часа се полага Silancolor Graffiato.

Върху боядисани повърхности: боята трябва да е добре прилепнала към основата, ако не е, изронените участъци се отстраняват чрез вода под голямо налягане или с четка, след това се нанася Silancolor Primerили Silancolor Base Coat.

Silancolor Graffiato е готов за употреба продукт и се нанася с мистрия от неръждаема стомана. Желаният ефект се получава като веднага след това продуктът се обработва с пластмасова мистрия, за да изравни повърхността и да се получи крайния вид.

Silancolor Graffiato се предлага в широка гама от цветове, които могат да се получат чрез системата за автоматично смесване ColorMap®.

Silancolor Graffiato се предлага в следните размери на частиците:

Silancolor Graffiato: 1,2 мм;
Silancolor Graffiato: 1,8 мм.

Разходна норма
1,2 мм: 1,9-2,3 кг/м2;

1,8 мм: 2,3-2,6 кг/м2.

Опаковка
Пластмасови кутии по 20 кг.

Този сайт използва бисквитки