Лепила за плочки

Теракол Флекс сив клас C2TES1-25 кг
Уважаеми Клиенти, промоциите са валидни единствено за поръчки, направени през сайта! Възможно е да има несъответствие с цените по различните търговски обекти на DS HOME.
Лепила за плочки

Теракол флекс сив клас c2tes1-25 кг

59960
17,51 лв.
Висококачествено лепило богато на еластични добавки за теракота, фаянс, мрамор, гранитогрес, голямоформатни плочи, тъмни плочи на открито и др.
Монтажно строително лепило Терафлекс Fix 1
Уважаеми Клиенти, промоциите са валидни единствено за поръчки, направени през сайта! Възможно е да има несъответствие с цените по различните търговски обекти на DS HOME.
ТЕРАФЛЕКС FIX-1 е строително монтажно лепило, предназначено за монтаж на елементи от стиропор и гипс, дървени прагове, ламперии, каменни профили, керамика и др. Необходимо е едната страна да е абсорбираща.
Специално пригодено за PVC-настилкиМного широк спектър на приложение Голяма първоначална адхезияМного бедно на емисииБез отделяне на миризми след изсъхванеБез органични разтворители
97,00 лв.
На циментова основа. Полагане на минерални строителни плочи, гипсови плочи, каширани топлоизолационни плоскости.Изравняване, шпакловане и заглаждане на стеннии подови повърхности, с дебелина на слоя от 2 до 30 mm, за полагане на настилки от плочки и плочиЗапълване на дупки, пукнатини, прорези и обрушвания. Залепване на тухли от лек бетон, тухли и...
90,00 лв.
Характеристики: След 2 часа годен за полагане на плочкови настилки Беден на напрежения Устойчив на вода и метеорологични условия Лесен за обработване Пригоден за филцоване и заглаждане За дебелини на слоя от 5 до 50 mm
160,00 лв.
Характеристики: Устойчиво на химикали. Устойчиво на голямо натоварване. След втвърдяване ARDEX WA e устойчива на вода, атмосферни влияния и отрицателни температури, притежава отлична якост и адхезия към всяка подходяща основа като бетон, циментови замазки, циментови мазилки, мозайка и съществуваща настилка от плочки. Лесно за обработка. Висока якост.
Зa полагане на плочки от керамика, теракот, гранитогрес върху стенни и подови повърхности при вътрешно приложение. Специално за полагане на голямоформатни тънки керамични плочки. Залепване на топлоизолационни материали от меки и твърди пенопласти върху плътни и хигроскопични основи. Съдържа цимент. Устойчив срещу влага в кухни, бани и помещения с душове.
Характеристики: Водоотблъскващ и устойчив на атмосферни влияния. Изсъхва бързо чрез кристално свързване на водата. Лесна обработка. Нисък разход. Годен за ходене и фугиране след 3 часа.
Лепила за плочки

Лепилен разтвор - ardex x 30

85,30 лв.
Характеристики: Дебелина на залепване до 30 мм. Сигурност на залепване чрез усилване с фазери. Без избиване на петна благодарение на специални добавки. Лесно обработване. Без необходимост от допълнителен свързващ шлам. Висока якост.
Полагане на плочки от теракот и гранитогрес.Сигурност на залепване чрез усилване с фазери:- компенсират се напреженията на срязване- подобрява се якостта- редуцират се силите на деформацияГодност за ходене и фугиране след 2 часа;Дебелина на лепене 2 - 15 mm;Много добра адхезия;Лесно обработване;Бързо изсъхванe.
131,20 лв.
Идеално пригодено за полагане на голямоформатниплочки и плочи върху калциево-сулфатни замазки. Полагане на тънки голямоформатни плочки върху чувствителни към влага основи, като:- гипсови замазки- гипсови и гипсофазерни плочи- дървени основи
Основа - цимент.Разливен разтвор с възможност за промяна на консистенцията. Изключителна адхезия. Продължително време за обработване.Оптимално удобно за работа Нисък разход Еластичен Водоустойчив Студоустoйчив
116,50 лв.
На циментова основа. Полагане на плочки от керамика и гранитогрес, плочи от естествен камък и бетон, при вътрешно и външно приложение. Особено подходящо за полагане на голямо-форматни плочки на открито и в трайно мокрипомещения, напр. помещения с душове.
115,90 лв.
ВодоустойчивУстойчив на минусови температуриЕластиченЗа изравняване на подови повърхностиЗа полагане на подови, плочкови настилки, с ранна здравина на разтвора(ARDEX S 21 бързодействащ разтвор в комбинация с ARDEX E 90 подобрител на базата на изкуствена смола = еластичен, водоотблъскващ разтвор с висока устойчивост на свързванe
Описание: Бързосъхнещо бяло лепило за естествен камък. Приложение: За външно и вътрешно приложение. За стена и под. Лепи всички плочки и плочи от естествен камък, напр. мрамор, гранит, золнхофенски плочи, травертин, шифер.
147,00 лв.
Описание: MICROTEC Еластично лепило, бяло, на основата на бял цимент. Приложение: За външно и вътрешно приложение. За стена и под.
Лепила за плочки

Еластично лепило ardex x6

53,00 лв.
За полагане на плочки от керамика, теракот,, гранитогрес, изолационни материали.
Област на приложение: Завътрешна и външнаупотреба. Стени и подове. Изработване на еластичен лепилен слой. За полагане на: - плочки от фаянс, теракот и гранитогрес - мозайка от стъкло и порцелан - бетонови плочи - чувствителен към влага, естествен камък
ТЕРАФЛЕКС® ЕКСТРА е универсално лепило за лепене при вътрешни и външни условия на облицовки, изработени от всички видове фаянс и теракота. Устойчиво е на замръзване, постоянна влага и температурни промени.
Показани са 1-25 от общо 57 артикул(а)

Този сайт използва бисквитки