fbicon
×

DS Home представя Petra Pavaje –  настилки в хармония с природата

Настилки, тротоарни плочи, павета, бордюри, отводнителни улеи, бетонни саксии, канализационни елементи, тухли. Над 600 са продуктите в портфолиото на румънската марка Petra Pavaje, чийто единствен дистрибутор на българския пазар е DS HOME. Искаме нашата марка да вдъхнови всеки да създаде уникални градини или алеи, които превръщат едно място в дом, казват основателите на компанията Florea Grup, собственик на бранда, Марсел и Дейвид Флореа, които се водят от три основни аспекта в работата си - качествена суровина, топ технология и ноу-хау в сферата. 

Основното мото на Petra Pavaje е „В хармония с природата“. Отличената за експанзия в областта на строителните материали компания е въвела в производството си серия от практики, чрез които значително се намалява въглеродният отпечатък на продуктите, а инвестициите в нови проекти, гарантиращи екологична устойчивост, са постоянни. 

Продуктите на Petra Pavaje са разделени в няколко гами: премиум настилка, стандартна настилка, бордюри, отводнителни улеи, огради, тухли, продукти за градината. Компанията произвежда и канализационни елементи, бетонови тръби и други сглобяеми конструкции, предназначени за инфраструктурни проекти. 

Продуктите на Petra Pavaje са добре уплътнени, имат висока издръжкивост, едно или повече лица със специална текстура и могат да бъдат интегрирани във всякакви аранжировки.

В портфолиото присъстват изделия с вид на естествен камък, със състарена текстура и цвят, имитиращ много добре нюансите на различните каменни кариери. Цветната повърхност на настилките се получава чрез импрегниране на горния слой със специални вещества, осигуряващи живи цветове и устойчивост във времето. 

Премиум продуктите преминават през серия от процеси, които ги облагородяват, придавайки им специален външен вид. Продуктите от гамата носят имена, вдъхновени от природата, а разнообразието от нюанси на сиво, червено или кафяво, позволява да създадете усещане за хармония с природата. 

Стандарните павета ще осигурят модерен и естетичен дизайн, който ще издържи във времето. Настилките са с голяма здравина и издръжливост на интензивен трафик. 

Сглобяемите бетонни бордюри са устойчиви на замръзване и размразяване, издръжливи са и се монтират бързо и лесно.

Бетонните тухли са с голяма устойчивост, дори и във влажна среда, което ги прави особено подходящи за изграждането на изби. Можете да се доверите на румънската марка и за отводнителни улеи и всякакви канализационни елементи.

С предлаганите от нея огради не само ще очертаете границите на вашия имот, но и ще го декорирате и предпазите от любопитни очи и прекомерен шум. С градинските мебели и саксии ще се превърнете в художник на вашата градина, аранжирайки я по един неповторим начин.

Всички продукти на Petra Pavaje имат петгодишна гаранция и са придружени от CE и ISO сертификати. 

Коментари (0)

Няма коментари към момента