fbicon
×
Капак тройник Protector Rlus тъмнокафяв BRAMAC - 1

Капак тройник Protector Rlus тъмнокафяв BRAMAC

референтен номер ds1127 | наличност 0 бр.
Изчерпано
27,19 лв.
  • Цвят: тъмнокафяв
  • Материал: пясък, цимент, вода и оцветители
  • Ширина: 25 см
  • Тегло: 4,5 кг/бр


 

Капак тройник Икономик осъществява сигурна срещу проникване на дъжд връзка между било и две маии при четирискатни покриви. Използва се при всички модели керемиди и наклон на покрива от 15 до 50 градуса. За закрепване на капака се използва гвоздей с капаче. 

Капакът осигурява сигурност на връзките, също така е изработен със стилен и естетически дизайн, което придава красив и завършен вид на покрива.

С течение на времето всяка керемида е подложена на масивните атмосферни влияния, причинени от вятър, климатичните особености на времето, слънчевата радиация и вредните емисии във въздуха. В резултат от постоянното й излагане  на климатичните условия, се появяват и първите негативни следи, които не бива да бъдат пренебрегнати. С Брамак Протектор Плюс този естествен процес на стареене на продукта се забавя с години. Копринено гладката повърхност на Протектор Плюс предлага трайна защита срещу замърсявания. Вредните частици се плъзгат по повърхността на керемидата, при което се възпрепятства тяхното наслагване и образуване на мухъл и плесени. Така покривът, изграден с Протектор Плюс остава толкова красив, гладък и устойчив, както през първите му дни. 

10 продукта в същата категория